Esküvői helyszín

A Halácsi Major tökéletes esküvői helyszín Szeged belvárosának közelében. Idilli helyszín, fenséges lakodalmas menü és kiváló kiszolgálás várja a házasodni vágyó ifjú párokat.

A nagy napon szeretnétek elszökni a nagyvárosi forgatag elől? Idilli, hangulatos helyszínre vágytok romantikus bájjal? Ez esetben a Halácsi Major remek választás lehet számotokra. Szeged belvárosától pár percre, eldugott, nyugodt környezetben várja a házasodni vágyó fiatal párokat.

A Majorba látogatók már a bevezető útra kanyarodva úgy érezhetik, mintha mesevilágba léptek volna. A fákkal övezett út remek felvezetése a látogató elé táruló látványnak: a Majort csodaszép zöld övezet öleli körül, homlokzatáról füzérekben omlik le a lilaakác, és ha ez még mind nem lenne elég, a látványt egy apró tavacska koronázza meg. 

Az egyedi hangulat és felejthetetlen élmény garantált. Legyen szó akár szűkebb körű, kis esküvőről, vagy hetedhétországra szóló lakodalomról, nálunk bármi megoldható. A helyszín akár 500 fő befogadására is alkalmas!

Ha szeretnéd a boldogító igent ebben a varázslatos környezetben kimondani, az is megoldható: a Major előtt, fák ölelésében akár kihelyezett polgári szertartásra is lehetőség van. 

A nagy nap hangulatának kiválasztásában csak a képzeleted szabhat határt! Az épület számos lehetőséget kínál a házasodni vágyóknak, különleges jellegéből adódóan sokféle stílus, hangulat megfér egymás mellett: romantikus vintage, bohókás grillpartyval egybekötött mulatozás, tradícionális falusi lagzi, és még sorolhatnánk. 

Az ifjú pár és a násznép elégedettségére különlegesen finom ízvilággal, bőséges fogásokkal szolgálunk, melyet kiváló szakácsmester és csapata garantál. Nálunk a hagyományos-, és modern konyha kedvelői is megtalálják igényüknek megfelelő ételkínálatot.

A Halácsi Major nemcsak egy esküvői helyszín! Amellett, hogy álmaid válhatnak valóra itt, profi csapatunk már a szervezés kezdetétől mindenben az ifjú pár rendelkezésére áll. Esküvői szolgáltatók széles körével állunk kapcsolatban, így a nálunk foglalók akár különleges kedvezményekben is részesülhetnek. Emellett a nagy mulatozásban megfáradt vendégek részére szállást biztosítunk, de az est végén a vendégek hazafuvarozásában is számíthattok ránk.

A Halácsi Major méltó környezet, és jó választás, ha szeretnétek felejthetetlenné varázsolni életetek nagy napját. Az épület és a környezet varázsa, a kínálat sokszínűsége, vendéglátásunk magas színvonala elégedettségetek garanciája.

Érdeklődés