Rendezvényfotós, videós

A Halácsi Majorban tartott rendezvény garantáltan örök emlék marad minden résztvevő számára, legyen szó esküvőről, vagy egyéb eseményről. Ahhoz azonban, hogy később is visszaidézhessétek a kellemes pillanatokat, elengedhetetlen egy jó fotós/videós munkája.

Az esküvő a párok életének egyik legmeghatározóbb és legszebb napja, amikor mindkét fél ragyog. Ezeket a pillanatokat mindenképp érdemes megörökíteni, hogy a későbbiek során a képeket/videót nézegetve is fel tudjátok eleveníteni a nagy nap eseményeit: a készülődés izgatottságát, a lánykikérés megható pillanatait, a szertartás meghittségét, és persze az utána következő féktelen mulatozást.

A profi fotós/videós mellett szól az is, hogy a felvételek elkészítése egy kellemes élmény, jó buli is lehet: a kreatív fotózások vidám légköre igen szórakoztató szokott lenni! 

A fotókhoz a Halácsi Major különleges környezete megteremti az alaphangulatot, nektek csupán annyi a dolgotok, hogy jól érezzétek magatokat és beragyogjátok a Majort boldogságotokkal.

A fotós/videós kiválasztásánál fontos szempont a szimpátia, és hogy hasonló legyen a stílusotok, hisz ő fogja megörökíteni életetek legszebb napjának pillanatait. Később az ő szemszögéből tudjátok majd visszanézni és feleleveníteni az eseményeket.

Csapatunk a fenti feladatokra legmegfelelőbb szolgáltató kiválasztásában is segítségetekre van, rendelkezésetekre áll. Partnereink közt számos profi fotós és videós van, ráadásul a nálunk foglalók akár különleges kedvezményekben is részesülhetnek!

Érdeklődés