Rendezvényszervezés

Céges-, és családi rendezvények, összejövetelek, koncertek teljes körű szervezését és lebonyolítását vállaljuk. A rendezvényszervezés terheit bízza csak ránk, hisz nálunk minden szolgáltatót egy helyen megtalál!

A Halácsi Major Szeged belvárosától néhány percnyire található nyugodt, természetközeli helyszínen. Könnyen megközelíthető, mégis lehetőséget biztosít arra, hogy kiszakadjon a nagyvárosi nyüzsgésből. Éppen ezért tökéletes választás céges-, és családi rendezvények lebonyolításához.

Legyen szó szűkebb körű rendezvényekről, vagy nagyszabású eseményekről, a Halácsi Major ideális helyszíne lehet bármelyiknek, ugyanis akár 500 fő befogadására is alkalmas!

Finom, bőséges ételek kiváló szakácsmester konyhájából, kellemes környezet, udvarias kiszolgálás, amit kínálunk. Igény szerint pedig a rendezvény szervezésében is segítünk. Számos szolgáltató céggel állunk partneri kapcsolatban. Így komplex szolgáltatásokkal várjuk az érdeklődőket: szálláshely, dekoráció, személyszállítás, zenekar. Nálunk mindent egy helyen megtalál.  Több éves tapasztalatunk, segítőkész csapatunk pedig garanciát jelent az elégedettségre.

Érdeklődés