Személyszállítás

A Halácsi Major könnyen megközelíthető, Szeged belvárosától csupán 10 percre található. Egy átmulatott, önfeledt éjszaka után azonban ez a távolság is soknak tűnhet, ezért vendégeink kényelme érdekében mi a rendezvény, lakodalom utáni hazajutást is megkönnyítjük számukra transzferszolgáltatásunkkal.

A nálunk tartott rendezvényeken résztvevőknek nem kell azon aggódniuk, hogy hogy jutnak be a városba a rendezvény végeztével, mi ugyanis ebben is a rendelkezésükre állunk. A Halácsi Majorban megszervezett esküvők és egyéb rendezvények után igény szerint gondoskodunk a vendégek hazaszállításáról városon belül. Előzetes egyeztetés esetén kedvezményes áron bérelhető a városban működő kisvonat, vagy buszbérlésben is segítséget tudunk nyújtani. Kisebb létszám esetén pedig partnerünk a Tempó Taxi a nap bármely szakában vendégeink rendelkezésére áll városon kívül és belül egyaránt.

Igény szerint menyasszonyi autóbérlésben is állunk az ifjú pár rendelkezésére: zárt-, és cabrió autók széles körű választékával.

Érdeklődés