Vőfély, ceremóniamester

Az esküvő hangulatának legmeghatározóbb alakja a vőfély, vagy a modern lagzikon a ceremóniamester. Ő koordinálja és tartja kezében az eseményeket, és ő az ügyeletes hangulatfelelős.

Esküvőtök szervezésében az egyik legfontosabb kérdés a lakodalom stílusának kiválasztása. Hagyományos lakodalmat vagy modern ünneplést képzeltetek el életetek nagy napjára? Ez határozza meg azt is, hogy számotokra a vőfély vagy a ceremóniamester a jó választás.

A vőfély a lagzira népies ruhában érkezik, verses rigmusokban beszél, és hagyományos népies játékokkal tartja fent a vendégsereg érdeklődését. Ha mulatós zenében, hagyomány tisztelő lakodalomban gondolkoztok, ő a ti emberetek.

Ezzel szemben a ceremóniamester a modern irányvonal képviselője. Tipikusan öltönyben jelenik meg a nagy napon, nem versel, hanem mint egy műsorvezető koordinálja az eseményeket. Sokan közülük már a szervezésben segítségetekre vannak és bármilyen kérdéssel fordulhattok hozzájuk.

A vőfély vagy ceremóniamester kiválasztásánál fontos a szimpátia és a bizalom, hisz ő lesz életetek nagy napjának kulcsfigurája, a jó hangulat felelőse. Ezért mindenképp szánjatok elég időt egy személyes találkozóra, ahol átbeszélitek elképzeléseitek.

A Halácsi Major csapata azon dolgozik, hogy számotokra megkönnyítse a szervezés folyamatát, ezért ha vőfélyt vagy ceremóniamestert kerestek, megbízható partnereinket jó szívvel ajánljuk nektek, hogy a lakodalom valóban fergeteges, hajnalig tartó mulatozás legyen!

Érdeklődés